Köpvillkor

1. Uppgifter på Hemsidan

1.1. Företagsnamn: Kollektivkraft AB
1.2. Organisationsnummer: 559290-9609
1.3. Fullständig bolagsregistrerad adress: SICKLA ALLÉ 13 , 131 65 Nacka, Stockholms län
1.4. Mejladress: support@swedishfamilyclub.com

 

2. Ångerrätt och Retur

2.1. Ångerrätt: Enligt e-handelslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss skriftligen inom denna tidsperiod och returnera varan i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning.

2.2. Retur och Reklamation: Vid retur eller reklamation ber vi dig kontakta vår kundtjänst på [kundtjänstens mejladress] för instruktioner om hur du ska gå tillväga. Vid retur eller reklamation är det viktigt att du bifogar nödvändiga dokument, som exempelvis orderbekräftelse eller faktura.

 

3. Personuppgifter och Dataskydd

3.1. Genom att genomföra ett köp hos oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy, som du hittar på vår hemsida.

 

4. Priser och Betalning

4.1. Samtliga priser som anges på hemsidan är inklusive moms och andra tillämpliga avgifter.

4.2. Betalning för beställningar kan göras enligt de alternativ som anges på hemsidan.

 

5. Leverans

5.1. Vi strävar efter att leverera dina beställda varor inom den tid som anges vid beställning. Eventuella förändringar i leveranstiden kommer att meddelas till dig.

 

6. Force Majeure

6.1. Vi är inte ansvariga för förseningar eller utebliven leverans som orsakas av omständigheter som ligger utanför vår kontroll, inklusive men inte begränsat till arbetskonflikter, naturkatastrofer, myndighetsbeslut eller annan liknande händelse.

 

7. Ansvarsbegränsning

7.1. Vårt ansvar för fel i samband med din beställning är begränsat till det belopp du har betalat för produkten.

 

8. Tillämplig Lag och Tvistelösning

8.1. Dessa köpvillkor regleras av svensk lag. Tvister som inte kan lösas i samförstånd kommer att avgöras av svensk domstol.

 

9. Ändringar i Köpvillkoren

9.1. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa köpvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida.

 

Genom att genomföra ett köp hos oss bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat dessa köpvillkor. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på [kundtjänstens mejladress].

Detta dokument är upprättat av Kollektivkraft AB och är giltigt från 2022-08-18.